Cartofi cu ou

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 8810 vizualizari

 

o mancare rapida si satioasa..

 

INGREDIENTE

  • cartofi feliati la punga(congelati)
  • oua
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ou:

  Punem cartofii in uleiul incins .Ii lasam 3-5min pana cand sunt prajiti.Batem ouale intregi cu sare dupa gust si apoi turnam compozitia peste cartofi.Amestecam usor sa se omogenizeze,mai lasam pana cand este prajit si oul( ca la omleta) apoi ii scoatem pe un platou.Ii presam cu un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei si ii servim ca atare sau cu carnaciori prajiti si muraturi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

30.05.2011, 08:47

bun bun

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 19:41

ooooooooooooo, de cand nu am mai facut...............ce pofta mi-ai facut ........

Cris2711 1

03.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv